Minusta

Olen Kuusamolaislähtöinen psykologi (PsM) Susanna Määttä ja työskentelen yrittäjänä Satakunnassa Raumalla. Koulupsykologina olen perehtynyt lasten ja nuorten kehitykseen, oppimiseen ja koulunkäyntiin liittyviin kysymyksiin sekä mielen ja tunne-elämän hyvinvointiin. Työterveden psykologina lähestymistapani on ratkaisukeskeinen ja hyödynnän hyväksymis- ja omistautumisterapian keinoja.

Yrittäjänä yhteistyökumppanini on Mehiläinen, jossa työskentelen kognitiivisten ja neuropsykologisten tutkimusten ja työhyvinvoinnin parissa. Lisäksi teen Mehiläisen psykologivälityksen kautta kunnille koulupsykologityötä.

Olen ollut suunnittelemassa yhteistyössä lasten Arvokas Minä! -tunneälykortit Emmotit Oy:lle, joihin pääsee tutustumaan Emmottien kotisivuilla.

Teen myös yhteistyötä äänipelisovellus Loimun kanssa, jonka kotisivuille pääset tutustumaan tästä. Loimun äänileikit ovat ruutuajattomia, kuunneltavia ja osallistavia pelejä ja leikkejä lapsille. Kirjoitan Loimun blogiin sekä olen mukana suunnittelemassa leikkejä mm. tunnetaitoihin, kielellisiin taitoihin ja keskittymiseen liittyen.

Tavoitteenani on jakaa näillä sivuilla tutkittua psykologista tietoa helposti ymmärrettävässä muodossa. Kirjoitan sivuilleni mm. hyvinvoinnista, kehityksestä ja koulumaailmasta.

Voit ottaa minuun yhteyttä susanna@susannamaatta.fi tai varata ajan Mehiläisen ajanvarauksesta.