Minusta

Olen Kuusamolaislähtöinen psykologi (PsM) Susanna Määttä ja työskentelen yrittäjänä lasten, nuorten ja perheiden kanssa Satakunnassa Raumalla. Koulupsykologina olen perehtynyt lasten ja nuorten kehitykseen, oppimiseen ja koulunkäyntiin liittyviin kysymyksiin sekä mielen ja tunne-elämän hyvinvointiin. 

Yrittäjänä yhteistyökumppanini on Mehiläinen, jossa työskentelen lasten ja nuorten kognitiivisten ja neuropsykologisten tutkimusten parissa ja jonka kautta teen kunnille koulupsykologityötä. Lisäksi tarjoan yksityisenä terveydenhuollon palveluna terapeuttisia keskustelukäyntejä Satakunnan alueella sekä etänä. 

Olen ollut suunnittelemassa yhteistyössä lasten Arvokas Minä! -tunneälykortit Emmotit Oy:lle, joihin pääsee tutustumaan Emmottien kotisivuilla.

Teen myös yhteistyötä äänipelisovellus Loimun kanssa, jonka kotisivuille pääset tutustumaan tästä. Loimun äänileikit ovat ruutuajattomia, kuunneltavia ja osallistavia pelejä ja leikkejä lapsille. Kirjoitan Loimun blogiin sekä olen mukana suunnittelemassa opettavaisia leikkejä mm. tunnetaitoihin, kielellisiin taitoihin ja keskittymiseen liittyen.

Tavoitteenani on jakaa näillä sivuilla tutkittua psykologista tietoa helposti ymmärrettävässä muodossa. Kirjoitan sivuilleni mm. kasvatuksesta, vanhemmuudesta, kehityksestä ja koulumaailmasta. Toiveeni on tukea perheitä löytämään turvallisia ja toimivia keinoja kehityksen, arjen ja mielen hyvinvoinnin tueksi. 😊